Varför behöver jag näringstillskott?

Idag har maten vi äter mycket låga näringsvärden. Vi behöver näring för att vår kropp ska fungera så bra som den verkligen kan göra om den har gott om energi.
Kroppen får energi genom att vi äter Protein, kolhydrater, fett och Vitaminer & mineraler.
Eftersom maten har låga näringsvärden måste vi inse att vi behöver näringstillskott.

Vad beror det på att maten har sämre näringsvärden idag?

Vitaminbristen i frukt och grönsaker beror till stor del på att vitaminer utvecklas när något får mogna i solljus. Mycket av frukt och grönt skördas innan det är moget och packas i mörka lådor för frakt.
Mineralbristen beror på våra försurade jordar, den besprutas med syntetiskt gödsel och insektsmedel. Det ska odlas så mycket att man inte längre har möjlighet att låta jordarna vila. Att odla samma gröda på samma ställe, flera gånger per år gör att de näringsämnen som borde finnas dräneras helt enkelt.

När du har möjlighet titta gärna på dokumentären Den sista Skörden Här kan du se ett smakprov ur den den förklarar vår situation så bra, det är tragiskt hur vi förstör våra jordar.

Jag rekommenderar att använda ett målfokuserat näringstillskott som förändrat mitt liv på så många plan. Hör av dig så berättar jag gärna mer.
Det finns väldigt många studier som visar dagens situation vad gäller vitaminer i vår mat. Här ser ni bara en av alla. Jag tar ett exempel ur mitt liv. När jag var 10 år 1985 kunde jag äta en banan. Min äldsta son var 3 år 2002 tänk er att jag skulle behövt klämma i honom 19 bananer ungefär för att han skulle få i sig samma mängd B6 som jag fick när jag var 10 år. Skrämmande!!