OM FÖRETAGET och mig:
Hälsoresultat Östergötland startade jag i Januari 2019. Jag har en vision om att kunna hjälpa andra att må lika bra som jag gör nu.
Jag heter Sara och är i skrivande stund 43 år gammal, jag har 4 underbara barn/nästan vuxna och en sambo. Jag har sportat ända sedan jag var 2 år då jag åkte min första längdskidtävling. Jag brinner för idrott och hälsa, jag arbetar även som idrottslärare på en liten skola på landet. På min fritid är jag gympa instruktör på land och i vatten.
2015 läste jag avancerad näringslära, jag gjorde då även en livsstilsförändring och det gjorde så mycket för min hälsa som jag aldrig någonsin kunnat drömma om.
Jag började tänka mer på vad jag äter men framför allt började jag dricka ett målfokuserat näringtillskott.
Ända sedan jag var ett litet barn har jag haft problem med mina luftrör, läkarna kan inte hitta något fel men jag hostade hela tiden. Jag har fått många olika diagnoser och lika många mediciner som inte hjälpte. Ca 2 månader med min nya livstil och min hosta är ett minne blott. Då bestämde jag mig för att det här måste jag ju sprida vidare till alla jag bara kan.