Vad är livsstilsprogrammet?
Livsstilsprogrammet är ett välbeprövat hälsoprogram utvecklat i Norge som till att börja med togs fram för att ställa tillrätta de obalanser som finns i kroppen och som orsakar bla. högt blodtryck, höga blodfetter obalans i hormonerna och även ökar våra stresshormoner.
Som biverkning gick alla ner i vikt på dessa 28 dagar som kuren varar. Man får här ett verktyg som man kan använda sig av hela livet när det behövs.

Om du följer programmet och lyssnar på mina råd kan du räkna med:
Minskat eller helt raderat sötsug
Kraftigt minskad hunger
Kroppen rensas på oönskade slaggprodukter
Tarmhälsan förbättras
Viktreduktion 3-12 kg kroppsfett första 28 dagarna
Mer energi och motivation.
 
Hur går det till?
Du får ett Kostschema som innebär att du äter riktig mat 4 gånger/dag det är lätt att följa vilket ökar chanserna att lyckas.
Målet är att ställa om livsstilen och känna att man gjort en förändring till det bättre efter 90 dagar.
Du använder ett målfokuserat näringstillskott för att säkerställa näringsintaget och att hjälpa kroppen återfå rätt balans.
Jag hjälper dig med kontinuerlig coaching/peppning närhelst du behöver.

Dessutom ligger programmet i linje med vad jag anser vara en nyttig och bra kost.

Om du känner att du är motiverad och har viljan att följa ett enkelt kostprogram får du gärna höra av dig till mig så kan jag förklara mer, både om programmet och hur du går till väga för att starta. Du får alltså all den hjälp du behöver för att lyckas!

Fler glada och nöjda kunder berättar här!

Mail: halsoresultat@gmail.com
Telefon: 070-173 54 93

En lycklig kund berättar

Jag vill dela med mig av min historia till er alla!
Innan jag började med programmet var jag tung..riktigt tung. Högt blodtryck, ingen ork, ingen riktig "gnista". Extremt sockerberoende och mina matportioner var enorma, och en riktig känsloätare.Kände mig aldrig pigg och att köpa kläder var aldrig kul... stl 50-52 när jag var som störst.
Hade jojobantat i nästan hela mitt vuxna liv ..prövat ALLT, alltid med samma resultat..ner lite grann å sen upp det dubbla.Så fick jag se ett inlägg på fb och tänkte att jag aldrig hört talas om det här livsstilsprogrammet, men det var värt ett försök.

Och SÅ glad och tacksam att jag tog chansen!
6 månader senare så vägde jag 25 kg mindre, har fått "gnistan" tillbaka, har mycket mer energi, mitt blodtryck är helt normalt och det är en underbar känsla att handla kläder i stl M!
Känner att jag fått verktygen för att kunna hantera både sockersuget och känsloätandet, nåt jag trodde aaaaldrig skulle ske! Sååå med detta sagt.. HEJJA MIG!!! Å HEJJA alla er andra som tar tag i er hälsa ❤