Livsstilsprogrammet hjälpte mig inte bara att tappa mer än 20 kg det har förändrat massor i mitt liv.
För lite mer än ett år sedan kom jag i kontakt med en man, vi låg båda inlagda på sjukhus med blodförgiftning, Han berättade för mig om programmet och hur det hjälpt honom att både gå ner i vikt och må så mycket bättre. Jag hade i samma veva fått reda på att jag hade artros och behövde ett nytt knä, en helprotes. Vad kan jag göra för att underlätta och hjälpa mig själv lite på traven när den operationen ska bli av tänkte jag. Något måste göras och livsstilsprogrammet hade hjälpt min nya vän så det skulle väl kunna hjälpa mig med. Jag drog igång och med hjälp av min underbara hustru och min kontaktperson gick jag ner 12 kg på tre veckor. Det var inte svårt alls att följa programmet så det var bara att köra på. Efter 6 veckor hade jag tappat 20 kg. Jag är så nöjd med det här konceptet, Nu äter jag inte slaviskt efter schemat varje dag men jag har lärt mig rätt tänk, jag är så nöjd med mitt beslut. Jag håller vikten och mår toppen. Knäoperationen gick bra och att vara så där 24 kg lättare underlättar det mesta i livet. Vill du också prova programmet skriv några rader så får du också hjälp, jag kan bara önska dig lycka till.
Det här är min resa med livsstilsprogrammet:
Tidigare hade jag ständig värk i axlar, rygg och knän, var alltid tvungen att ta värktabletter innan jag gick och la mig på kvällen.
Väldigt trött och stressad efter arbetsdagens slut(jobbar inom vården).
Ofta måste jag ta en powernap när jag kom hem.
Sömnen var inte den bästa heller, vaknade minst 4 ggr per natt.
Min dotter hade kört programmet och övertalade mig att prova. Jag såg ju att hon mådde så bra av detta och jag hade ju inget att förlora. Även jag hade en övervikt på ca 20 kg.
2a september i fjol började jag min resa, och efter 3 månader hade jag gått ner 18 kilo, och har inte behövt ta värktabletter sen dess :). Sömnen är bättre och jag behöver inga powernaps längre för att orka med. Dessutom har jag fått mer energi, och det är SÅ mycket roligare att handla kläder! Från storlek 50 till Small el 36 :D.
Jag kan varmt rekommendera livsstilsprogrammet till ALLA som vill öka livskvaliten som jag gjort!
Är du intresserad så skriv ett mail och berätta lite om dig själv så får du information och hjälp :)

Ett par jag hjälpt berättar.....

Vi är så glada för att vi tog steget och gjorde den här livsstilsförändringen att vi nu känner att det är dax att dela med oss av vår resa.
Vi är ett par som levt ihop i måååånga år, men i många års tid har vi inte ätit frukost tillsammans för jag har varit så morgontrött och Nisse min gubbe har gått upp tidigt och fart iväg på jobb som mattläggare. Förövrigt var han så sur på morgonen så det var inget att prata med ändå
Innan vi bestämde oss för att göra det här hade jag ont i knäna och hade vallningar varje dag svettades o mådde dåligt. Nisse hade ont i sina ben och var tvungen att ha stödstrumpor hela tiden, annars svullnade benen o värkte. Att ligga på alla fyra och krypa på golvet har varit jobbigt i flera år för magen har varit i vägen. Nu när vi hittat den här livsstilen sitter vi tillsammans och äter frukost vi pratar och har det riktigt trevligt innan det är dax att jobba. Nisse kan numer vara utan sina varma stödstrumpor och att lägga mattor är lika enkelt som i unga år då magen är borta och benen inte värker. De som jobbar med Nisse hela dagarna märker också en stor skillnad på hans humör han klarar motgångar och fel mycket bättre. Inga eller ja väldigt få utbrott numer
Själv tycker jag att jag har mycket lättare att ta mig för saker här hemma, jag har inte alls lika ont i mina knän och vallningarna kommer allt mer sällan.
Tillsammans har vi gått ner 35 kg.Vi är så nöjda med detta och om du oxå vill göra en förändring så skriv ett mail så kommer ni att bli kontaktade.